Перевернутий пиріг зі сливами

Робила його два рази, а знайшла його ось тут http://gerbera1.livejournal.com/227888.h tml
Тісто виходить дуже ніжне і кислуваті сливи чарівно поєднуються з ним.
Особисто у мене не виходить красиво перевернути пиріг, тому фото фінального й ні, але на смакові якості відсутність естетичного прекрасного ні разу не впливає.
Всім рекомендую. Днями буду пробувати зробити з персиками.
А поки моя спроба № 2 зі сливами.
55.10 КБ

Інгредієнти:
25 гр м’якого вершкового масла
50 гр темного цукру
8-9 слив, розрізаних навпіл без кісточок
Тісто:
100 гр м’якого вершкового масала
150 гр цукру
1 год л ванільного цукру
2 яйця
175 гр борошна
1 ч.л. розпушувача
200г сільської сметани

1. Змащуємо форму маслом.
36.88 КБ
2. Цукор насипаю у форму і “прокатують” його за всією формою щоб він налипнув на олію.
52.03 КБ
3. Розрізаємо сливи і викладаємо зрізом вниз на дно форми
60.09 КБ
4. Міксером збиваю масло, цукор і ванілін цукор
41.18 КБ
5.По одному додаємо яйця і поступово вводимо муку.
40.51 КБ
6. Додаємо сматану
33.27 КБ
7. Тісто виходить густе і однорідне.
33.38 КБ
8. Виливаємо його на сливи
44.97 КБ
9. Ставимо в розігріту до 190 градусів духовку. Випікаємо 45-55 хвилин.
10. Коли буде готове
53.37 КБ
накриваємо зверху тарілкою
37.24 КБ
і перевертаємо
56.46 КБ
І перевертати треба його вже остившім!

Опубліковано у Некатегоризовано | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>